Tarieven

Intakeconsult

90-120 minuten

Bij het eerste consult besteden we extra tijd aan het verkrijgen van een duidelijk beeld van je huidige gezondheid en doelen. Je krijgt op maat gemaakt advies, waaronder leefstijl- en voedingsadvies, supplementaanbevelingen en combinaties daarvan.

Klik hier voor meer info.

€120,-

Vervolgconsult

60-90 minuten

Na 6-10 weken plannen we een vervolgconsult waarin we alle onderzoeken herhalen en de effecten van de vorige behandeling evalueren. We bespreken ook eventuele verdere stappen. De benodigde consults variëren per situatie, maar we kunnen wel vooraf een indicatie geven van het te verwachten resultaat.

€95,-

Consult kinderen

45-60 minuten

Het consult voor een kind wordt ingekort, gezien hun beperkte geduld.

Door de leeftijd zijn klachten doorgaans gemakkelijker naar de oorzaak te herleiden, en herstelt het kind sneller. Meestal zijn één tot twee behandelingen voldoende voor het gewenste resultaat.

 

€75,- (tot 16 jaar)

Behandelingsverslag

Ontvang een gedetailleerd verslag dat je thuis op je gemak kunt doornemen na een behandeling.

Je hebt ook de mogelijkheid om een verslag aan te vragen dat je kunt delen met jouw arts en/of specialist die je momenteel behandelt.

€40,-

Betaling en vergoeding

Betaling voor het consult wordt bij voorkeur gedaan via pin of contant direct na de afspraak. Voor wie liever achteraf betaalt, biedt ik ook de mogelijkheid tot facturatie. De factuur wordt altijd direct na het consult verstuurd. De tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Vergoeding van mesologische consulten wordt steeds vaker gedekt door zorgverzekeraars. Of jouw verzekeraar (een deel van) de kosten vergoedt, hangt af van jouw specifieke verzekering. Hier kun je kijken hoe dit bij jouw verzekeraard zit. Het is belangrijk om te onthouden dat investeren in je gezondheid altijd waardevol is, ongeacht de vergoeding van je verzekering. 

Afzegging

Mocht een afspraak niet door kunnen gaan, dan hoor ik dat graag zo spoedig mogelijk. Indien binnen 24 uur vóór het consult af wordt gezegd, ben ik helaas genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Klik hier om deze te lezen.