Contact

Contactgegevens

Floor Jeurissen
06 84 19 95 76
mesologie.jeurissen@gmail.com

Maak een afspraak

Klik op de knop ‘Maak een afspraak’ en je wordt doorverwezen naar mijn online agenda. Staat er geen gewenste tijd tussen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Telefonisch ben ik slecht bereikbaar, omdat ik niet opneem wanneer ik in consult zit. Neem liever contact op via whatsapp.

Let op! bij het maken van een afspraak dat je de juiste locatie hebt aangeklikt. 

 Nijmegen

Groenestraat 294 
6531 JC Nijmegen
De praktijk is via de lift en 3 traptreden te bereiken

Openingstijden 

Maandag 8.30-17.30u

Dinsdag 8.30-17.30u

Vrijdag 8.30-17.30u

Parkeermogelijkheden

Tijdens kantoortijden (8.30-17.00u) zijn gratis parkeerplekken voor het gebouw beschikbaar. Druk op de intercom, contacteer de balie voor toegang. Bij volle parkeerplaats of buiten kantoortijden gratis parkeren in de wijk.

Met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar door uit te stappen op de bushalte Muntweg/Weezenlaan, direct voor de ingang.

 

Arnhem

Leidenweg 5
6843 LA Arnhem
De praktijk is enkel via de trap bereikbaar
 

Openingstijden

Woensdag 8.30-17.30u

Parkeermogelijkheden

Voor het gebouw zijn enkele gratis parkeerplekken beschikbaar, maar ze kunnen soms vol zijn. Gratis parkeren in de wijk is ook mogelijk.

Als je kiest voor het openbaar vervoer, is het handig om te weten dat het dichtstbijzijnde station Arnhem Zuid is. Slechts 12 minuten lopen of 2 minuten met de bus en je bent er.

Klachtenprocedure

Iedere VBAG-therapeut doet er alles aan om jou op een goede en respectvolle manier zorg te bieden. Toch kan het voorkomen dat je ergens niet tevreden over bent. Maak deze kwestie dan kenbaar aan mij. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je datgene bespreekt waarover je ontevreden bent of aangeeft wat je anders wilt. Is het moeilijk je ongenoegen mondeling te uiten? Probeer het dan schriftelijk voor te leggen. Mogelijk ontstaat er op deze manier een opening om met elkaar te praten. Meestal lost een goed gesprek jouw onvrede of klacht al op.

Komen we er samen niet uit? Voor de klacht & tucht regeling klik hier. Voor meer informatie vanuit de VBAG, klik hier.