Over mij

Mijn naam is Floor Jeurissen, geboren in 1997 en opgegroeid in Venray. Sinds mijn achttiende woon ik in de stad die ik nu mijn thuis noem: Nijmegen.

Van jongs af aan is mij al geleerd om via een andere manier naar de wereld te kijken. Rond mijn twaalfde begon mijn moeder te werken in de complementaire zorg en mijn vader startte een eigen bedrijf genaamd ‘Buro Andersom’. Thuis begonnen we steeds vaker onbewerkte, biologische voeding te eten, wat mijn interesse in voeding en leefstijl deed groeien.

Echter verzette ik me, zoals de meeste pubers dat doen, tegen de dingen die mijn ouders deden. Ik wilde liever de reguliere kant op en ben toen Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) gaan studeren. Na het behalen van mijn diploma en een tijdje werkzaam te zijn geweest in de gehandicaptenzorg en psychiatrie, wist ik dat dit niet het werk was waar ik energie van kreeg.

Na zelf jaren lang geworsteld te hebben met uiteenlopende onverklaarbare klachten, zoals PDS (prikkelbaar darmsyndroom), ging ik voor het eerst naar een mesoloog. Bij zijn behandeling viel letterlijk mijn mond open door hoe gefascineerd ik was door dit vak. Alles waarin ik geïnteresseerd was, viel hierin samen. Binnen een week schreef ik me in voor de vierjarige opleiding en heb ik er geen moment spijt van gehad.

Met trots zeg ik nu dan ook dat ik gevonden heb wat aansluit bij mij en waar mijn ogen van gaan glunderen.

Aangesloten organisaties

Ik ben als Mesoloog aangesloten bij de beroepsvereniging NVVM (Nederlandse Vereniging Voor Mesologie). Tevens ben ik aangesloten bij de overkoepelende organisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en de VBAG. Door aangesloten te zijn bij deze verenigingen, worden de mesologische consulten door verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Voor meer informatie kun je terecht op:

Mesologie | complementaire geneeskunde
– VBAG | beroepsvereniging natuurlijke geneeswijzen | Code 22308018
– RBCZ | Code 230403R

"Als het gras aan de overkant altijd groener lijkt, koester dan de aarde onder je en plant er zaadjes met liefde, geef ze water en aandacht, zodat ze op jouw stevige ondergrond een kans krijgen om te bloeien."​